Mr. Suzanne de Jager

Bel mij
Stuur een email
Stuur WhatsApp bericht

Over mij

Suzanne de Jager is tot en met medio april met zwangerschapsverlof. Haar praktijk wordt waargenomen door de andere advocaten van akdp advocaten. Voor meer informatie, neemt u dan gerust contact op met het secretariaat.

Suzanne is sinds 2018 werkzaam bij AKDP advocaten en in januari 2019 beëdigd tot advocaat. Zij heeft ruime werkervaring in het bestuursrechtvreemdelingenrecht en strafrecht. Binnen deze rechtsgebieden is zij breed inzetbaar. Daarnaast houdt Suzanne zich bezig met zaken betreffende het huurrecht en sociale zekerheid.

Suzanne heeft Nederlands recht (strafrecht en Europees recht) gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en in Parijs. Voorafgaand aan haar werk als advocaat heeft Suzanne gewerkt bij de rechtbank Amsterdam in het bestuursrecht en strafrecht. Binnen de rechtspraak is zij eveneens werkzaam geweest als stafjurist strafrecht en Europees strafrecht. Ook heeft Suzanne als docent strafrecht les gegeven aan de Vrije Universiteit en heeft zij gewerkt op een advocatenkantoor in Rome.

Als advocaat legt zij zich vooral toe op het commune strafrecht en het reguliere vreemdelingenrecht. Suzanne spreekt Engels, Italiaans en (redelijk) Frans.

× Hoe kan ik u helpen?