Mr. Robbert van der Vliet

Bel mij
Stuur een email
Stuur WhatsApp bericht

Over mij

Ik sta sinds 2012 zowel particulieren als ondernemers bij en ben mij de laatste jaren gaan toeleggen op het recht voor ondernemers: die (rechts)gebieden waar de ondernemende cliënt regelmatig mee te maken krijgt.

Het gaat dan bijvoorbeeld om alles wat samenhangt met het beginnen, overdragen of beëindigen van een onderneming, maar ook om alles wat er bij de lopende onderneming komt kijken. Denk aan het aangaan, onderhouden en waar nodig beëindigen van arbeidsrelaties, maar ook aan het verwerven en vervreemden van bedrijfsruimte en het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden.

Uiteraard zorg ik er ook voor dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Naast het geven van gedegen advies behoort procederen dan ook tot de mogelijkheden en ik beschik daarnaast over veel ervaring met het executie- en beslagrecht. Telkens staat het bereiken en veiligstellen van het gewenste doel centraal.

Ik investeer graag in de relatie met mijn cliënten: zij omschrijven mij als gedreven en gedegen. Daar waar aanvullende expertise nodig is, beschik ik zowel binnen als buiten kantoor over een netwerk waar deze ruimschoots voorhanden is.